Tule stof is van hoge kwaliteit!

Tule stof

Je kunt tule voor veel dingen gebruiken en het is beschikbaar in erg veel verschillende kleuren. Van felle kleuren als geel en lichtblauw, tot standaard kleuren als grijs, zwart en wit. Je kunt het ook zelf kopen en ermee aan de slag gaan. In erg veel producten kun je namelijk tule stof toepassen. Het gevolg hiervan is dat het mogelijk is om deze stof in verschillende eindproducten toe te passen. 

Decoratie

Decoratie

Je kunt tule voor veel verschillende dingen gebruiken, een voorbeeld hiervan is decoratie. Bij decoratie kun je denken aan gordijnen. Tule gordijnen zijn erg mooi en worden vaak gemaakt van harde tule. Dit is een harde vorm van de stof en is minder doorzichtig. Dit zodat het gordijn haar werking blijft behouden. Tule gordijnen kunnen er erg luxe uit zien, maar je kunt ook voor standaard gordijnen kiezen. Ook in de kleur kun je veel variëren van standaard kleuren als zwart, wit en grijs. Daarnaast kun je ook kiezen voor felle en opvallende kleuren als geel, oranje en groen. Dit omdat je hierin veel kunt variëren qua luxe en qua kleur. Hierdoor is tule een populaire stof. Een ander voordeel van de stof is dat het fijn in gebruik. Er worden ook zakjes gemaakt van tule, dit zijn meestal kleine zakjes in een opvallende kleur, soms wel en soms niet doorzichtig. Ook deze variant is in erg veel kleuren en stijlen beschikbaar.

Luchtig

Kledingstukken

Naast decoratie wordt er ook veel gebruik gemaakt van tule bij kledingstukken. Bij kleding wordt er vooral gebruik gemaakt van stretch tule en soft tule. Dit omdat het doorzichtig, licht en ventilerend is. Een andere reden waarom deze vormen van de stof voor kleding wordt gebruikt, is omdat het stretchbaar is. Stretchbare kledingstukken zijn tegenwoordig erg populair, mede doordat het lekker zit. Het rekt als het ware met je mee en sluit mooi aan op het lichaam. Daarnaast wordt het gebruikt in speciale kleding zoals trouwjurken, maar ook bij dagelijkse kleding zoals shirts en rokjes. Bij een trouwjurk is de onderkant vaak van soft tule, dit is doorzichtig en maakt een jurk echt af. Verder zie je veel vrouwen shirts die tule mouwen hebben of vrouwen shirts waarbij de bovenkant van het shirt van doorschijnend tule gemaakt is. Er zijn ook rokjes die helemaal van tule zijn gemaakt, dit wordt vaak gedragen door jonge meisjes of tijdens verkleedfeesten. In de zomer is de tule ook erg fijn omdat het zorgt voor een ventilerend effect. Bij kleding is het wederom erg leuk dat je kunt variëren in kleur. Je kunt een opvallende of een standaard kleur kiezen. Kortom, tule stof kent veel voordelen en is een leuke optie als je zelf kleren of andere attributen wilt maken.