Yoursminc: boekhouden online

Het woord boekhouden klinkt veel mensen heel saai in de oren. Uren cijfertjes noteren en bezig zijn met economie. Het is niet waar je als eigen ondernemer graag je werk en tijd in steekt. Je wil immers zoveel mogelijk klanten hebben en bezig zijn met het vak dat jij zo goed kan dat je een zelfstandige onderneming bent begonnen. Toch is het in dienst nemen van een boekhouder niet de meest ultieme oplossing. Boekhouders zijn duur en bovendien heb je dan minder overzicht over je eigen financi├źn. Yoursminc maakt boekhouden makkelijker en overzichtelijker, waardoor je het sneller zijn kan doen.

Boekhoudprogramma, factuurprogramma en CRM systeem

Yoursminc maakt het bijhouden van je administratie heel gemakkelijk, doordat het met drie systemen werkt, waar je enkel alle gegevens hoeft in te vullen. Je hoeft dus veel minder zelf te doen en bovendien voorkomt het dubbel werk. Zo worden de gegevens omtrent uitgaven en boekingen onmiddellijk opgenomen in je concept btw aangifte en kan je ook heel makkelijk alle klantengegevens verwerken. Hierdoor kost het minder tijd en is het een minder grote en moeilijke stap om je eigen boekhouding te gaan doen.

 

Online boekhouden ook voor gevorderden

Omdat Yoursminc zoveel voordelen biedt, is het ook voor de wat meer gevorderden ondernemers die al langer bezig zijn een optie over te stappen op Yoursminc. Overstappen is namelijk gratis en Yoursminc biedt je verschillende opties om al je bestaande gegevens snel en makkelijk over te zetten. Het is dus niet zo dat je volledig opnieuw zal moeten beginnen met je complete boekhouding als je over wil stappen. Yoursminc heeft een scan en herken systeem. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw papieren boekhouding een probleem kan vormen en ook elektronische gegevens zijn gemakkelijk over te zeggen. Bovendien kan je Yoursminc de eerste drie maanden gratis proberen. Je kan dus eerst eens testen of je het echt gemakkelijker vindt dan het programma dat je voorheen gebruikte. Al met al is Yoursminc zowel geschikt voor de nieuwe ondernemers als voor mensen die al langer in het vak zitten.